Тип на донација
Сума

или

18 Tetor 2019

Fushatë e re donatore e SOS Fshati i fëmijëve “SOS Superheronj”

Në botën e SOS jetojnë SOS Superheronj! Bëhu pjesë e asaj bote humane.

Me këtë thirrje, SOS Fshati i fëmijëve i thërret të gjithë qytetarët që ta zgjojnë superheroin brenda vetes dhe të përfshihen në fushatën më të re “SOS Superheronj”. Duke u përfshirë në këtë fushatë, secili do të mund të dhurojë dhe ta japë mbështetjen e tij për fëmijët pa kujdes prindëror dhe në rrezik social për të cilët SOS Fshati i fëmijëve kujdeset tashmë për 18 vjet.

Tendenca e SOS Fshati i fëmijëve “Asnjë fëmijë nuk duhet të rritet i vetëm” mund të bëhet realitet vetëm me ndihmën e njerëzve të mirë, të atyre që besojnë në punën e SOS Fshatrat e fëmijëve, në misionin dhe qëllimin tonë, dhe qëllimi ynë, në SOS Fshati i fëmijëve është që të ofrojmë shtëpi të ngrohtë, fëmijëri të lumtur dhe jetë të përditshme siç e jetojnë të gjithë fëmijët e tjerë.

Pse superheronj? Sepse fëmijëve për të cilët kujdeset SOS Fshati i fëmijëve kanë nevojë për hero, frymëzim, person me të cilin do të identifikohen. Pse të mos jeni ju ata? Dhe si mund të realizohet e gjithë kjo? E thjeshtë, secili që do të veçojë mjete monetare, në kuadër të mundësive të tyre dhe dhuron në mënyrë online nëpërmjet faqes së internetit të SOS Fshati i fëmijëve do të jetë Superheroi ynë dhe jo vetëm i yni, me shembull e tij pozitiv do të jetë Superhero për të gjithë dhe fëmijë dhe të rritur.

Fushata do të zgjasë tre muaj, në të cilat do të mund të dëshmohet humanizmi maqedonas, humanizmi i këtij populli, për të cilin paraqitet gjerë dhe që do të mund ta tregoni dhe t’i dëshmoni edhe Ju, superfuqitë tuaja. “Superhero jeni për njerëzit rreth jush dhe për ata për të cilit jeni më të nevojshëm. Superhero jeni nëse jepni shembull pozitiv, nëse ndihmoni… Prandaj, ne nga SOS Fshati i fëmijëve, thërresim: Bëhuni edhe ju, bëhu edhe Ti Superhero SOS! Ajo është pika jonë udhëheqëse, ideja jonë në fushatën më të re të SOS Fshatin e fëmijëve – “Superhero SOS”.

Në kuadër të kësaj fushate, që para së gjithash, do të udhëhiqet nëpërmjet rrjeteve sociale, ne nga SOS Fshati i fëmijëve, do të jemi të pranishëm tre herë në javë në Cineplexx në City Mall, çdo të martë, të enjte dhe të shtunë nga ora 18:00 deri në orën 20:00 ku do të keni mundësi që të mësoni më shumë në punën tonë dhe të dhuroni. Mundësinë e parë të tillë qytetarët e kishin dje në mbrëmje në Cineplexx.

Fushata e SOS Fshati i fëmijëve “SOS Superheronj” thërret për aksion MENJËHERË, bëhuni edhe ju Superhero, bëhuni shembull për të gjithë fëmijët dhe nxiteni humanizmin tek ata që në moshën më të re.

Fushatën do të mund ta ndiqni edhe në kanalet tona të rrjeteve sociale  Facebook  dhe Instagram