Become a part of team strongly committed to the mission that no child should grow up alone

Become a part of team strongly committed to the mission that no child should grow up alone

Отворени огласи

Ние Ве охрабруваме не само да набљудувате туку и да учествувате, не само да копнеете туку и да помагате. Не само да сонувате туку и да работите, да ги претворите Вашите верувања во реалност, затоа што животот во сета своја целост е предизвик. Понекогаш само една мисла, една постапка, една идеја е сè што е потребно за да се препознае новитет и да се поттикне промена.

Ако сонувате да се приклучите кон посветен и стабилен тим во кој можете да се развиете и да стекнете нови вештини и да придонесете кон развојот на програми и услуги за деца и млади во социлајен ризик, тогаш ние сме вистинското место за Вас.

Ние ја поздравуваме иницијативноста и ќе Ве поддржиме со тоа што ќе Ви обезбедиме одлично работно опкружување, постојан развој и професионално усовршување. Ќе Ве поттикнуваме да бидете подобри, иновативни, прагматични и флексибилни за да можете да го остварите својот потенцијал, да донесете успех за организацијата и да ја искажете нашата посветеност да им помагаме на другите. Ние целиме кон одржување на добра работна средина и корпоративна култура во која задачите се изведуваат со позитивно расположение и тимски дух.

СОС згрижувач