Тип на донација
Сума

или

Ниту едно дете не треба да расте само

На кого му помогнавме

Помагаме на деца и млади без родителска грижа во Македонија

Помогнавме на над

семејства во ризик и спречивме над

деца да бидат разделени од биолошките семејства

Успеавме да помогнеме на над

млади да се вработат, но и да се отворат над

мали бизниси.

Обезбедивме топол дом, љубов и грижа за повеќе од

деца и млади без родители и родителска грижа

Реализиравме повеќе од

обуки и успеавме да помогнеме на над

млади да ги зајакнат своите мозности за вработување

Помогнавме во процесот на осамостојување и независност на повеќе од

млади без родители и родителска грижа.

Претплатете се за Newsletter (Електронски билтен)

Дали сакате да добивате информации за нашите активности?

Со тоа што ни ја давате вашата идентификациона адреса на е-пошта за да ги добивате нашите СОС Вести, вие се согласувате да добивате комерцијални информации по електронски пат.