Цеце детството го поминува во СОС Детско село со згрижувачката Наташа.
Таа сега со радост ги гледа сликите од старите албуми и се сеќава на детските денови.

#СетиСе на твоето детство и ДОНИРАЈ за секое дете да има убави сеќавања…

Денес ним им требате!
Донирај СЕГА и стани СОС Пријател!

Во СОС Детско село, ние сме посветени на заштита на вашата приватност и обезбедување на безбедноста на вашите лични информации. Информациите од платежните картички не се достапни за нашиот систем во ниту еден момент. Ја сфаќаме вашата приватност сериозно и имаме имплементирано мерки за заштита на вашите податоци.