Тип на донација
Сума

или

1 декември 2022

Заокружи сметка во НЕПТУН и ДОНИРАЈ за сигурна иднина на младите без родителска грижа

Денес, 01 Декември 2022 година започнува најновата хуманитарна кампања на Нептун Македонија и СОС Детско село.

Нептун продолжува статешки и континуирано да ја поддржува работата на СОС Детско село заедно со своите потрошувачи овој пат со цел да обезбедат сигурна иднина на младите без родителска грижа.

ЗАОКРУЖИ СМЕТКА ВО НЕПТУН И ДОНИРАЈ ЗА СИГУРНА ИДНИНА НА МЛАДИТЕ БЕЗ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА

Секој купувач во НЕПТУН продавниците во периодот од 01 декември до 31 декември 2022 година ќе можат да се приклучат во семејството поддржувачи на СОС Детско село преку иновативен начин на донирање. Секој купувач ќе може да ја заокружи својата сметка на каса и да донира за СОС Детско село со износ по свој избор во рамките на сметката.

zaokruzi smetka

 

Ги покануваме сите купувачи на Нептун заедно да овозможиме сигурна иднина на младите без родителска грижа и да менуваме животи на децата без родители и родителска грижа поддржани од СОС Детско село.