Lloji i dhurimit
Shumë

ose

Si të ndihmoni

Falë mbështetjes së miqve të dashur bashkë po ndryshojmë jetën e fëmijëve dhe krijojmë mundësi për fëmijët të cilët në jetën e tyre nuk kishin mundësi të gëzonin për një fëmijëri të lumtur dhe ëndërr për një të ardhme të suksesshme.

Kujdesi ynë është afatgjatë dhe për këtë arsye ne jemi të vetmit që mund të themi se ne kemi ngritur të rinj të mirë, të ndershëm dhe të suksesshëm dhe që kemi mbajtur familjet së bashku

Natyrisht, ne nuk mund ta arrijmë këtë gjë vetëm, ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj.

Me mbështetjën e Juvë ju na mundësoni që të sigurojmë kujdesin më të lartë për fëmijët, të rriten në një shtëpi të ngrohtë, të rrethuar nga dashuria prindërore dhe mbështetje. Ju na ndihmoni t'i inkurajojmë ata që të zhvillojnë lirisht aftësitë e tyre, t'i përgatisin ato për sfidat që jeta sjell me ta dhe t'i mundësojë ata të bëhen njerëz të suksesshëm të rinj që kontribuojnë aktivisht në shoqërinë tonë.

Ndonjëherë prindërit nuk mund të kujdesen për fëmijët e tyre, ndonjëherë fëmijët humbin prindërit ose nuk gjejnë kurrë mundësi për t'u njohur me to -këta janë fëmijët që kanë nevojë për mbështetjen tuaj. Çdo ditë. Me ndihmën tuaj, së bashku do të sigurojmë kujdes cilësor afatgjatë për më shumë se 300 fëmijë nga Republika e Maqedonisë.

Dhuro

Ju ndihmoj edhe juve

Lloji i dhurimit
Shumë

ose

Bëhu një mik i SOS

Nëse dëshironi të bëheni mik i SOS klikoni këtu.