Тип на донација
Сума

или

Hyn në Botën e SOS superheronjëve

Dhuro tani

Новости

Сите Новости

Fushatë

Vend me zemër

TË GJITHË NE KEMI NJË VEND TË PREFERUAR. VEND KU KTHEHEMI ME GËZIM.

Прочитај повеќе

Si të ndihmoni

Nëse edhe ju, si ne, besoni se asnjë fëmijë nuk duhet të rritet vetëm, bashkohuni sot në misionin tonë! Vetëm me mbështetjen tuaj, së bashku do të sigurojmë çdo fëmijë i takon një familje dhe të rritet me dashuri ,respect dhe një ndjenjë të sigu...

Помогни денес

Партнери