Lloji i dhurimit
Shumë

ose

BËHUNI EDHE JU YLL NË KONSTELACIONIN E SOS FSHATI I FËMIJËVE MAQEDONI!

Shndërrojeni mirësinë tuaj në konstelacion dashurie, mbështetje dhe kujdes për fëmijët të cilët kanë më shumë nevojë dhe që ëndërrojnë si çdo fëmijë tjetër. Me çdo blerje të produkteve tona, ju krijoni yll dhe kontribuoni për krijimin e qiellit me yje më të shndritshëm për fëmijët pa prindër dhe kujdes prindëror dhe fëmijët në rrezik social. Gjeni pikën e shndritshme në zemrën tuaj, sepse çdo fëmijë meriton fëmijëri të lumtur dhe mundësi që të arrijë tek yjet.

ÇDO FËMIJË I MERITON YJET

Ne ofrojmë mundësinë për të shtypur logon e kompanisë tuaj

Ne ofrojmë dërgesë falas të produkteve të Vitit të Ri në adresën tuaj në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë

afati i dorëzimit është jo më vonë se tre ditë pune pas urdhrit të konfirmuar

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni në:
(02) 3 290 556 ose në e-mail: cestitki@sos.org.mk

Shitore elektronike

produktët janë pa TVSH e cila është 18%

0 produkte - 0 MKD.

200

MKD

kalendar

  • Ilustrime origjinale të shtypura në letër të ricikluarIlustrime origjinale të shtypura në letër të ricikluar
  • 12 letra, kuti dhe mbajtës të veçantë
  • Aftësia për të shtypur logon tuaj

Nuk ka më rezultate