Тип на донација
Сума

или

Become a part of team strongly committed to the mission that no child should grow up alone

Become a part of team strongly committed to the mission that no child should grow up alone

Njoftime të hapura

Ne ju inkurajojmë jo vetëm që të mbikëqyrni por edhe të ndjeni, jo vetëm të dëshironi por edhe të ndihmoni. Jo vetëm të ëndërroni por edhe të punoni, t’i shndërroni besimet tuaja në realitet, sepse jeta në të gjithë tërësinë e saj është një sfidë. Ndonjëherë vetëm një mendim, një veprim, një ide është gjithçka që është e nevojshme që të njihet një novitet dhe që të nxitet një ndryshim.

Nëse ëndërroni që të përfshiheni ndaj një ekipi të përkushtuar dhe stabil në të cilin mund të zhvilloheni dhe të fitoni aftësi të reja dhe të kontribuoni ndaj zhvillimit të programeve dhe shërbimeve për fëmijë dhe të rinj në rrezik social, atëherë ne jemi vendi i duhur për ju.

Ne e përshëndesim iniciativën dhe do t’ju mbështesim me atë që do t’ju sigurojmë mjedis rrethues punë të shkëlqyer, zhvillim të vazhdueshëm dhe përsosje profesionale. Do t’ju nxitim që të jeni më të mirë, inovativë, pragmatikë dhe fleksibilë që të mund ta realizoni potencialin tuaj, të sillni shpirt në organizatë dhe ta shprehni përkushtimin tonë për t’i ndihmuar të tjerët. Ne synojmë ndaj mirëmbajtjes së mjedisit rrethues të mirë të punës dhe kulturë korporatave në të cilën detyrat kryhen me humor pozitiv dhe shpirt ekipor.

СОС згрижувач