Тип на донација
Сума

или

Dhuro online

Falë mbështetjes së miqve të dashur së bashku i ndryshojmë jetët e fëmijëve dhe krijojmë mundësi që fëmijët që në jetë nuk kanë pasur mundësi që t’i gëzohen fëmijërisë së lumtur dhe të ëndërrojnë për të ardhme të suksesshme.

Kujdesi ynë është afatgjatë dhe prandaj jemi të vetmit që mund të thonë se kemi mbikëqyrur (ruajtur) njerëz të rinj të mirë, të ndershëm dhe të suksesshëm dhe se i kemi mbajtur familjet së bashku.

Sigurisht të gjithë këtë nuk mund ta arrijmë të vetëm, është e domosdoshme mbështetja juaj.

Duke na mbështetur, ju na mundësoni që të sigurojmë kujdesin më cilësor për fëmijët, që ata të rriten në shtëpi të ngrohtë, të rrethuar me dashuri dhe mbështetje prindërore. Ju na ndihmoni që t’i nxitim që ti zhvillojnë lirshëm kapacitetet e tyre, t’i përgatitim për sfidat që jeta i sjell me vete, dhe t’iu mundësojmë që të bëhen njerëz të rinj të suksesshëm që kontribuojnë në mënyrë aktive në shoqërinë tonë.

Duke na mbështetur, ju na mundësoni që të sigurojmë kujdesin më cilësor për fëmijët, që ata të rriten në shtëpi të ngrohtë, të rrethuar me dashuri dhe mbështetje prindërore. Ju na ndihmoni që t’i nxitim që t’i zhvillojnë në mënyrë të lirë kapacitetet e tyre, t’i përgatitim për sfidat që jeta i sjell me vete, dhe t’u mundësojmë që të bëhen njerëz të rinj të suksesshëm që kontribuojnë në mënyrë aktive në shoqërinë tonë.

Dhuroni sot