Тип на донација
Сума

или

Blej produkte për vitin e ri

Shndërrojeni mirësinë tuaj në konstelacion dashurie, mbështetje dhe kujdes për fëmijët të cilët kanë më shumë nevojë dhe që ëndërrojnë si çdo fëmijë tjetër.

Me çdo blerje të produkteve tona për Vitin e ri, ju krijoni yll dhe kontribuoni për krijimin e qiellit me yje më të shndritshëm për fëmijët pa prindër dhe kujdes prindëror dhe fëmijët në rrezik social.

Gjeni pikën e shndritshme në zemrën tuaj, sepse çdo fëmijë meriton fëmijëri të lumtur dhe mundësi që të arrijë tek yjet.

ÇDO FËMIJË I MERITON YJET

SHKARKONI KATALOGUN Porositëni sot