Тип на донација
Сума

или

БИДИ СОС ПРИЈАТЕЛ

Понекогаш родителите не можат сами се грижи за своите деца, понекогаш децата ги губат своите родители или воопшто не ги знаат - тоа се децата на кои им треба вашата поддршка. Со вашата редовна поддршка ќе обезбедите квалитетна долгорочна грижа за над 300 деца.
Со месечна донација од 200 денари, 500 денари или било кој друг износ по ваша желба симболично ги придружувате децата на патот на нивното растење, станувате сетат на нивните потреби, секој ден, за да можат тие да израснат со топлината и безбедноста што семејството ги нуди, да стекнат образование и да се подготвуваат за нивниот иден независен живот.