Среќата и семејната идила која јас ја имам денес се должи на многу луѓе кои редовно донирале во СОС Детско село.

Стани СОС Пријател

Мојата соба од детството денес ја делат Даниела и Елена. Денес ним им требате. Донирај СЕГА и стани СОС Пријател!