Тип на донација
Сума

или

povik obuka

6 ноември 2019

Повик за обука за згрижувачи

СОС Детско село објавува повик до сите заинтересирани лица кои би сакале да се вклучат во грижата и поддршката на децата без родителска грижа, за таа активност да стане нивна професионална определба, да се пријават за учество во обука за потенцијални згрижувачи.

Целиот повик прочитајте го овде.