Тип на донација
Сума

или

Ако сонувате да се приклучите кон посветен и стабилен тим во кој можете да се развивате и да стекнете нови вештини и да придонесете кон развојот на програми и услуги за деца и млади во социјален ризик, тогаш ние сме вистинското место за Вас.

Ако сонувате да се приклучите кон посветен и стабилен тим во кој можете да се развивате и да стекнете нови вештини и д..

Повик за научен кадар

 

За потребите на тренинг програмата за Диадна развојна психотерапијаотворен е повик за ангажман на научен кадар за реализација на студија.

Ве молиме контактирајте не на zarko.trajkov@sos.org.mk за обезбедување придружни документи поврзани со ова барање за предлог за основна студија.

Вклучително има и анекс кој треба да биде пополнет со финансиска понуда.

Kраен рок за аплицирање е 3ти Април 2022.

Повеќе информации во документот подолу.

Terms of Reference - ToR DDP Annex A