Тип на донација
Сума

или

2 февруари 2022

Отворен оглас за теренски тим лидер

За потребите на СОС Детско село, МПГ Солутионс ја објавува следната позиција:

 

Теренски ТИМ ЛИДЕР (м/ж) Скопје

кој ја координира работа на СОС Претставниците на терен и дава континуирана поддршка и  практична едукација со цел зголемување на мрежата на СОС Пријатели и остварување на мисијата на СОС Детско село – Ниту едно дете не треба да расте само

 

Области на работа и одговорности:

 • Ја координира работата на теренските претставници градејќи ефективен тим, позитивни интерперсонални односи и тимски дух
 • Континуирана дневна посета и мониторинг на теренските активности
 • Поддршка во теоретски и практични тренинзи на теренските претставници согласно однапред дефиниран интерен протокол
 • Учествува во процесот на селекција на теренските претставници
 • Ги следи индивидуалните остварувања согласно однапред дефинирани цели и изработува евалуациски извештаи
 • Изработува планови/распоред за теренска работа, промени, замени и сл
 • Организира и спроведува неделни и месечни состаноци со теренските претставници

Потребни квалификации и дополнителни критериуми:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Најмалку 1 година искуство во директна продажба, пожелно искуство во водење на тим
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Работа на компјутер
 • Возачка дозвола Б категорија, активен возач
 • Користење на сопствено возило
 • Високо организирана личност ориентирана кон остварување резултати
 • Одлични комуникациски, презентациски и продажни вештини
 • Оптимизам, упорност и спремност да обезбедува донации за хуманитарни цели

Работни услови:

 • Ангажман на определено време од 6 месеци со можност за продолжување и вработување со полно работно време
 • Работа на терен
 • Скратено работно време од 20 часа неделно
 • Флексибилно работно време
 • Континуирани можности за личен и професионален раст и развој

Испрати ја твојата биографија со јасна назнака за позицијата на info@mpg.com најдоцна до 11.02.2022 година.