Тип на донација
Сума

или

15 ноември 2019

Оглас за вработување во проект “Зајакнување на младите преку нови можности“

СОС Детско село го имплементира проектот “Зајакнување на младите преку нови можности“(“Youth empowerment enabling prospects”), и за реализација на активностите во рамки на овој проект огласува две слободни работни места:

  • Советник за вработување
  • Советник за вработување-Обучувач

Целосните огласи може да ги погледнете овде.

Ве молиме испратете ни професионална биографија најдоцна до 25.11.2019 година на e-mail: kariera@sos.org.mk