Тип на донација
Сума

или

Новогодишна кампања

Ако верувате дека сите деца заслужуваат да бидат среќни и безгрижни, доволна е само Вашата љубов и добрина!

И Вие можете да промените нечиј живот, и да бидете причина за многу детски насмевки и остварување на многу соништа.

Бидете СОС суперхерој и нарачајте ги новогодишните производи на СОС Детско село и овозможете им среќно и безгрижно детство на децата без родителска грижа и децата во социјален ризик.

НИТУ ЕДНО ДЕТЕ НЕ ТРЕБА ДА РАСТЕ САМО

Преземи каталог Нарачај онлајн