Тип на донација
Сума

или

18 ноември 2020

Новогодишен каталог 2021

Со особена радост Ви го претставуваме нашиот каталог за 2021 година со 4 нови и уникатни новогодишни честитки, кои за прв пат со многу љубов и внимание се изработени од вредните рачиња на децата и младите поддржани од СОС Детско село.

Доколку Ви се допаѓа идејата на традиционален начин да ја честитате Новата година, на следниот линк https://bit.ly/3nu9Rx8 погледнете го целиот каталог, посакајте ги Вашите новогодишни желби на честитките од СОС Детско село и променете нечиј живот.

Новогодишните честитки можете да ги нарачате на телефоните: (02) 3290 556 и 070/407-993 или да ја испратите нарачката на e-mail: cestitki@sos.org.mk