Тип на донација
Сума

или

19 септември 2022

IT4CHARITY ХУМАНИТАРНА ТРКА

 • Рута на трчање
  1. Поради безбедносни причини објавуваме нова мапа за трчање со измени во рутата која ќе се трча.

 

 

 • Почеток на трката
  1. Бидејќи имаме две дисциплини, трчање и возење велосипед, ќе имаме две времиња за старт на трката.
  2. Првото време, каде што ќе тргнат велосипедистите, ќе биде во 09:15 часот
  3. Второто време, каде што ќе тргнат трчачите, ќе биде во 9:30 часот
 • Финиш на трката
  1. Прогласување на најдобри 3 места во дисциплина тркачи – машки пол/женски пол.
  2. Прогласување на најдобри 3 места во дисциплина велосипедисти – машки пол/женски пол
  3. За секој учесник ќе имаме благодарница од СОС Детско село за нивната заложба и учество во трката
 • Стартни пакети
  1. Листата за пријавување за учесниците добијат бројче со име и презиме се затвара на 16.09.2022, 12:00 часот на пладне, и потоа сите други учесници кои што ќе се пријават ќе добијат рандом бројче без име и презиме. Линк за пријавување: https://form.jotform.com/221921950770355

 

2.Стартните пакети ќе може да се подигнат на 21.09.2022, во канцелариите на СОС Детско село на ул. Ристо Шишков бр.31, од 08:00 до 16:00 часот.