Тип на донација
Сума

или

26 октомври 2022

ТИ ГРИЦКАЈ “ROCKY”, ВИНЧИНИ ДОНИРА ЗА СОС ДЕТСКО СЕЛО

ТРАДИЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА…

Нова кампања на Винчини и СОС Детско село

со омилениот производ кој е уникатен со вкус и единствен со хуманитарната вредност “ROCKY”

 

Макпрогрес како една од најголемите прехранбени компании на Балканот, повеќе години ја гради својата позиција на општествено одговорна компанија при што еден од нејзините фокуси е континуирана поддршка на работата на СОС Детско Село.

Како семејство се приспособуваме на променливата општествена и економска состојба и затоа традиционално креираме кампањи кои ќе ги сплотат производителите и купувачите за да заеднички ја поддржиме работата на СОС Детско село.

Денес jа започнуваме хуманитарната кампања со најновиот производ ROCKY и донираме во СОС Детско село со секој купен производ назначен во кампањата.

 

 

Ги повикуваме сите потрошувачи да бидат дел од оваа кампања и заеднички да ја поддржиме мисијата на СОС Детско село: Топол дом и грижа за секое дете, и да растеме заедно со палетата на производи на ROCKY.

Производите ROCKY на Винчини со хуманитарна ознака веќе се дистрибуирани низ продажните места во секој град и се достапни за сите купувачи да можат да уживаат во вкусовите на производот, но и истовремено да се збогатат со чувството на  радост и гордост  и лична сатисфакција што помагаат на тие што најмногу им треба.