Type of donation
Amount

or

BËHUNI EDHE JU YLL NË KONSTELACIONIN E SOS FSHATI I FËMIJËVE MAQEDONI!

Shndërrojeni mirësinë tuaj në konstelacion dashurie, mbështetje dhe kujdes për fëmijët të cilët kanë më shumë nevojë dhe që ëndërrojnë si çdo fëmijë tjetër. Me çdo blerje të produkteve tona, ju krijoni yll dhe kontribuoni për krijimin e qiellit me yje më të shndritshëm për fëmijët pa prindër dhe kujdes prindëror dhe fëmijët në rrezik social. Gjeni pikën e shndritshme në zemrën tuaj, sepse çdo fëmijë meriton fëmijëri të lumtur dhe mundësi që të arrijë tek yjet.

ÇDO FËMIJË I MERITON YJET

Нудиме можност за печатење на лого на Вашата компанија

Нудиме бесплатна достава на новогодишните производи до Вашата адреса на целата територија на РМ

Рокот на доставување е најдоцна три работни дена по потврдената нарачка

За повеќе информации Ве молиме контактирајте нè на тел:
(02) 3 290 556 или на e-mail: cestitki@sos.org.mk

E-shop

the products are without tax, which costs 18%

0Product(s) - 0 mkd.

No more results