Тип на донација
Сума

или

БИДЕТЕ И ВИЕ СОС СУПЕРХЕРОЈ

НАРАЧАЈТЕ НОВОГОДИШНИ ПРОИЗВОДИ

Ако верувате дека сите деца заслужуваат да бидат среќни и безгрижни, доволна е само Вашата љубов и добрина! И Вие можете да промените нечиј живот, да бидете причина за многу детски насмевки и остварување на многу соништа. Бидете СОС суперхерој и нарачајте ги новогодишните производи на СОС Детско село и овозможете им среќно и безгрижно детство на децата без родителска грижа и децата во социјален ризик.

НИТУ ЕДНО ДЕТЕ НЕ ТРЕБА ДА РАСТЕ САМО

Нудиме можност за печатење на лого на Вашата компанија

Нудиме бесплатна достава на новогодишните производи до Вашата адреса на целата територија на РМ

Рокот на доставување е најдоцна три работни дена по потврдената нарачка

За повеќе информации Ве молиме контактирајте нè на тел:
(02) 3 290 556 или на e-mail: cestitki@sos.org.mk

Електронска продавница

производите се без вклучен ддв кој изнесува 18%

0 Производ(и) - 0 ден.

40

ден

Мотив 2

 • Елегантна честитка со детали од златен тисок, печатена на рециклирана хартија
 • Димензии 210 x 105 mm + плик
 • Можност за печатење на Вашето лого

40

ден

Мотив 3

 • Уникатна новогодишна честитка печатена на рециклирана хартија
 • Димензии 210 x 105 mm + плик
 • Можност за печатење на Вашето лого

40

ден

Мотив 4

 • Уникатна новогодишна честитка печатена на рециклирана хартија
 • Димензии 210x105 mm + плик
 • Можност за печатење на Вашето лого

40

ден

Мотив 5

 • Уникатна новогодишна честитка печатена на рециклирана хартија
 • Димензии 210 x 105 mm + плик
 • Можност за печатење на Вашето лого

Нема повеќе резултати