Не се двоуми, размислувај со срце!

ДОНИРАЈ СЕГА бидејќи твојата поддршка има моќ да промени нечиј живот.

Денес ним им требате!
Донирај СЕГА и стани СОС Пријател!

Во СОС Детско село, ние сме посветени на заштита на вашата приватност и обезбедување на безбедноста на вашите лични информации. Информациите од платежните картички не се достапни за нашиот систем во ниту еден момент. Ја сфаќаме вашата приватност сериозно и имаме имплементирано мерки за заштита на вашите податоци.

Неколку убави причини зошто да станетеСОС Пријател

Со вашите редовни месечни донации помагате децата поддржани од СОС Детско село:

 • Да имаат топол дом, грижа и чувство на припадност
 • Да растат во семејство, опкружени со љубов и сигурност
 • Да имаат среќно и безгрижно детство
 • Да имаат квалитетно образование
 • Да имаат сигурна иднина
 • Да бидат едноставно ДЕЦА

Како нашСОС ПРИЈАТЕЛ

Со вашите редовни месечни донации помагате децата поддржани од СОС Детско село:

 • Да имаат топол дом, грижа и чувство на припадност
 • Да растат во семејство, опкружени со љубов и сигурност
 • Да имаат среќно и безгрижно детство
 • Да имаат квалитетно образование
 • Да имаат сигурна иднина
 • Да бидат едноставно ДЕЦА