На вистинското место сте да направите нешто многу вредно. Со вашата редовна месечна донација можете да внесете “боја“ и радост во животот на децата без родителска грижа

Вашата донација - менува животи ♥

Донирај и стани СОС Пријател ♥

Во СОС Детско село, ние сме посветени на заштита на вашата приватност и обезбедување на безбедноста на вашите лични информации. Информациите од платежните картички не се достапни за нашиот систем во ниту еден момент. Ја сфаќаме вашата приватност сериозно и имаме имплементирано мерки за заштита на вашите податоци.

Неколку убави причини зошто да станетеСОС Пријател

Со вашите редовни месечни донации помагате децата поддржани од СОС Детско село:

 • Да имаат топол дом, грижа и чувство на припадност
 • Да растат во семејство, опкружени со љубов и сигурност
 • Да имаат среќно и безгрижно детство
 • Да имаат квалитетно образование
 • Да имаат сигурна иднина
 • Да бидат едноставно ДЕЦА

Како нашСОС ПРИЈАТЕЛ

 • Ќе станете дел од нашето големо СОС семејство
 • Ќе добиете симболичен подарок за добредојде
 • Ќе добиете ДИПЛОМА за СОС Пријател
 • Ќе бидете во тек со актуелните случувања и активности во СОС Детско село
 • Во било кое време можете да не контактирате и да ги споделите вашите идеи, размислувања и забелешки, бидејќи вистинските пријатели се секогаш тука еден за друг.
 • Споделете со вашето семејство и пријателите дека сте СОС пријател, и повикајте ги и тие да бидат дел од нашето големо СОС семејство. Пријателството е уште поубаво кога се шири.