Со Вашата редовна месечна донација ги поддржувате децата без родителска грижа и им помагате да ги надминат трумите од минатото.

Донирај и стани СОС Пријател

Благодарение на Вас, ние можеме да обезбедиме Топол дом и грижа за секое дете.

Во СОС Детско село, ние сме посветени на заштита на вашата приватност и обезбедување на безбедноста на вашите лични информации. Информациите од платежните картички не се достапни за нашиот систем во ниту еден момент. Ја сфаќаме вашата приватност сериозно и имаме имплементирано мерки за заштита на вашите податоци.