Тип на донација
Сума

или

Донирај онлајн

Благодарение на поддршката на драгите пријатели заедно ги менуваме детските животи и создаваме можности за децата кои во животот немале можност да се радуваат на среќно детство и мечтаат за успешна иднина.   

Нашата грижа е долгорочна и секојдневно посветено рабтиме со цел да ги поддржиме децата да израснат во чесни и успешни млади луѓе и да им помогнеме на семејствата да останат заедно. 

Секако, сето ова не можеме да го постигнеме сами, неопходна ни е вашата поддршка. 

Поддржувајќи не, Вие ни овозможувате да обезбедиме најквалитетна грижа за децата, тие да растат во топол дом, опкружени со родителска љубов и поддршка.  Вие ни помагате да ги поттикнеме слободно да ги развиваат своите капацитети, да ги подготвиме за предизвиците кои со себе ги носи животот, и да им овозможиме да станат успешни млади луѓе кои активно придонесуваат во нашето општество. 

Ви благодариме од срце!

ДОНИРАЈ ДЕНЕС