Тип на донација
Сума

или

Станете дел од тим силно посветен на мисијата дека ниту едно дете не треба да расте само

Станете дел од тим силно посветен на мисијата дека ниту едно дете не треба да расте само

Човечки ресурси

Ние Ве охрабруваме не само да набљудувате туку и да учествувате, не само да копнеете туку и да помагате, не само да сонувате туку и да работите, да ги претворите Вашите верувања во реалност, затоа што животот во сета своја целост е предизвик. Понекогаш само една мисла, една постапка, една идеја е сè што е потребно за да се препознае новитет и да се поттикне промена.

 

Ние ќе Ве поддржиме со тоа што ќе Ви обезбедиме одлично работно опкружување, постојан развој и професионално усовршување, поттик да бидете подобри, иновативни, прагматични и флексибилни за да можете да го остварите својот потенцијал, да донесете успех за организацијата и да ја искажете нашата посветеност да им помагаме на другите.

Отворени огласи