Ѕвездено небо

Вистинските пријатели се како ѕвездите, не секогаш ги гледаш, ама секогаш се тука за тебе

Вклучи се

Силни родители, силни деца

Ние ги поддржуваме семејствата со цел децата да имаат подобра иднина

Прочитај повеќе

Новогодишна колекција

Уникатни новогодишни честитки и подароци со кои ќе ги израдувате најблиските

Нарачај онлајн

Новости

Сите Новости

Новогодишна кампања

Место со срце

Сите ние имаме свое омилено место. Mесто на кое со радост постојано му се враќаме.

Прочитај повеќе

Како да помогнете

Ако и вие исто како нас верувате дека ниту едно дете не треба да расте само, вклучете се во нашата мисија денес! Само со вашата поддршка, заедно ќе обезбедиме секое дете да припаѓа на семејство и расте со љубов, почитување и чувство на сигурност.

Помогни денес

Партнери