15 ноември 2019

Оглас за вработување во проект “Зајакнување на младите преку нови можности“

СОС Детско село го имплементира проектот “Зајакнување на младите преку нови можности“(“Youth empowerment enabling prospects”), и за реализација на активностите во рамки на овој проект огласува две слободни работни места:

  • Советник за вработување
  • Советник за вработување-Обучувач

Целосните огласи може да ги погледнете овде.

Ве молиме испратете ни професионална биографија најдоцна до 25.11.2019 година на e-mail: kariera@sos.org.mk