Тип на донација
Сума

или

6 ноември 2018

Посета на претседателот на СДСМ, Бранко Црвенковски, на СОС Детското село во Скопје

Лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски, денеска, по повод претстојните новогодишни и божикни празници, подели пакетчиња во СОС Детското село во Скопје.


bc_2011