Fuqizimi I të rinjve

Ne fuqizojm kapacitetet e të rinjve, duke ju siguruar hyrje në tregun e punës dhe duke ju ofruar mbështetje, qëllimi përfundimtar i të cilave është punësimi i tyre.

Lexoni më shumë

Prindër të fortë, fëmijë të fortë

Ne mbështesim familjet në mënyrë që fëmijët të kenë një të ardhme më të mirë

Lexoni më shumë

Lajmet

Të gjitha lajmet

Fushatë

Vend me zemër

TË GJITHË NE KEMI NJË VEND TË PREFERUAR. VEND KU KTHEHEMI ME GËZIM.

Lexo më shumë

Si të ndihmoni

Nëse edhe ju, si ne, besoni se asnjë fëmijë nuk duhet të rritet vetëm, bashkohuni sot në misionin tonë! Vetëm me mbështetjen tuaj, së bashku do të sigurojmë çdo fëmijë i takon një familje dhe të rritet me dashuri ,respect dhe një ndjenjë të sigu...

Ndihmoni sot