Тип на донација
Сума

или

Станете дел од тим силно посветен на мисијата дека ниту едно дете не треба да расте само

Станете дел од тим силно посветен на мисијата дека ниту едно дете не треба да расте само

Отворени огласи

Ние Ве охрабруваме не само да набљудувате туку и да учествувате, не само да копнеете туку и да помагате. Не само да сонувате туку и да работите, да ги претворите Вашите верувања во реалност, затоа што животот во сета своја целост е предизвик. Понекогаш само една мисла, една постапка, една идеја е сè што е потребно за да се препознае новитет и да се поттикне промена.

Ако сонувате да се приклучите кон посветен и стабилен тим во кој можете да се развиете и да стекнете нови вештини и да придонесете кон развојот на програми и услуги за деца и млади во социлајен ризик, тогаш ние сме вистинското место за Вас.

Ние ја поздравуваме иницијативноста и ќе Ве поддржиме со тоа што ќе Ви обезбедиме одлично работно опкружување, постојан развој и професионално усовршување. Ќе Ве поттикнуваме да бидете подобри, иновативни, прагматични и флексибилни за да можете да го остварите својот потенцијал, да донесете успех за организацијата и да ја искажете нашата посветеност да им помагаме на другите. Ние целиме кон одржување на добра работна средина и корпоративна култура во која задачите се изведуваат со позитивно расположение и тимски дух.

СОС интервентен згрижувач ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТИ