ЧЕСТИТАЈТЕ ЈА НОВАТА 2018 ГОДИНА СО НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ НА СОС ДЕТСКО СЕЛО

Ви го претставуваме нашиот каталог со новогодишни мотиви за 2018 година. Негувајте ја традицијата, сочувајте ја магијата на новогодишните празници, бидете хумани, бидете креативни. Пренесете ја љубовта и топлината на пишаниот збор и посакајте најубави желби во новата година на оние кои најмногу ви значат. Нарачајте ги новогодичните честитки на СОС Детско село и овозможете среќно детство и спомени на децата без родителска грижа и оние кои се во ризик да ја загубат грижата од своите родители. Ви благодариме на поддршката и ви посакуваме Среќна и успешна Нова 2018 година!

Кошничката содржи 0 производи
Нарачај
300

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРОИЗВОД, календар за 2018 во кутија со 12 новогодишни честитки кои може да се одвојат и пратат, рамка за слика и практичен држач

50

Новогодишна честитка – мотив 1, ексклузивна понуда, изработена во 3Д техника со сјаен премаз, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

50

Новогодишна честитка – мотив 2, ексклузивна понуда, изработена во посебна техника и со сјаен премаз, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 3, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 4, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 5, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 7, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 8, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 9, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 10, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 11, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 12, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 13, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 14, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 16, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 17, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 18, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

40

Новогодишна честитка – мотив 19, елегантна и изработена на посебна хартија, преклопна, димензии: 210х105 мм + коверт

Во ценaтa не е вклучен 18% ДДВ. За повеќе инфрмации ве молиме контактирајте не на телефон (02) 3 290 556 или на е-маил info.na@sos.org.mk. Допонително, нудиме испорака на честитките со брза пошта до вашата адреса. За количини поголеми од 200 парчиња, испораката е бесплатна. Рокот на испорака е најдоцна 3 работни дена по потврдена нарачка