Биди херој за децата

За да се биде херој не е потребно многу. Започни денес!

Донирај

Силни родители, силни деца

Ние ги поддржуваме семејствата со цел децата да имаат подобра иднина

Прочитај повеќе

Новости

Сите Новости

Кампања

Место со срце

Сите ние имаме свое омилено место. Mесто на кое со радост постојано му се враќаме.

Прочитај повеќе

Како да помогнете

Ако и вие исто како нас верувате дека ниту едно дете не треба да расте само, вклучете се во нашата мисија денес! Само со вашата поддршка, заедно ќе обезбедиме секое дете да припаѓа на семејство и расте со љубов, почитување и чувство на сигурност.

Помогни денес

Партнери