СОС Детско село Македонија

Клуб на пријатели

glava smetkovod2

Оглас за вработување сметководител (кликнете на линкот за да го видите огласот)

СОС Детско село Скопје, објавува оглас за потребен работник. Доколку ги имате потребните квалификации и сакате да сте член од семејството на СОС Детско село Скопје, ја очекуваме вашата пријава.

 

 

 

 

 
oglas BMZ

Оглас за вработување на психолог

Ако си психолог, придружи му се на тимот на СОС Детско село Македонија,Âдоколку си заинтересиран и ги имаш потребните квалификации. 

 

 

 

 

   
DSC 0152

Висока делегација на СОС Интернационал во посета на СОС Детско село Македонија


Во посета на СОС Детско село Македонија од 13-15 април беше највисоката делегација на СОС Детски села Интернационал, составена од Сидарта Каул, Претседател на СОС Детски села Интернационал, Андреас Пап, директор на Програмите за интервентна поддршка, како и Регионалниот директор на СОС Детски села, Дамир Ќориќ, придружувани од Јулијана Гапо, Национален директор на СОС Детско село Македонија. Делегацијата ги посети камповите во Грција, во Македонија и Србија. 

Прочитај повеќе во продолжение...

   
   
PRIDE1

Завршна средба на обуката „ПРИДЕ“

На 21 јануари 2016 година се одржа завршната средба на која 36 професионалци од Центрите за социјална работа, од градовите во Република Македонија, кои беа вклучени во „ПРИДЕ“ обуката добија сертификати за учество. 

 

 

Прочитај повеќе во продолжение...

   

ПОМОГНИ И ТИ! Заврти на бројот 143 456 и донирај 100 денари за децата без родители и родителска грижа од СОС ДЕТСКО СЕЛО.


zakon_za_donacii_white-04

УПАТСТВО - За остварување на ДДВ ослободување за проекти финансирани од странски донатори и ИПА фондови


zakon_za_donacii_white-04

ПРИРАЧНИК ЗА ДОНАЦИИ - Информирај се за предностите за Вас или Вашата компанија за секкоја донација на децата од СОС Детското Село


zakon_za_donacii_white-04

ЗАКОНОТ ЗА ДОНАЦИИ И СПОНЗОРСТВАТА ВО ЈАВНИТЕ ДЕЈНОСТИ

Најнови вести

Најчитани статии

life insurance . cashcash converters loans . seo brisbane internet marketing